Medlem af

​Dansk Byggeri

​Fokus på

​det gode håndværk

Kvalitetsbevidst

​arbejde

Facaderenovering kan forandre dit hus

Trænger huset til en facaderenovering, eller ønsker du at modernisere dit hus? Hos Krat & Krat sørger vi for, at dit hus kommer til at stå knivskarpt med en professionel facaderenovering.

Mange ældre huse skal vedligeholdes, da de har mindre holdbare facader end nyere huse. Vi kan hjælpe med at vurdere, hvilken form for facaderenovering der skal til ud fra, hvor medtaget din facade er. Vi står også altid klar til at vejlede dig, og vi kommer gerne med input, når du skal vælge de rigtige materialer, der passer til dit budget og stil.

Hvilke arbejdsopgaver udfører vi?

  • ​Vi står for udskæring og omfugning
  • ​Vi arbejder med vandskuring af mursten, så du får en flot og jævn overflade
  • ​Vi reparerer frostskader og sikrer, at du kommer yderligere skader i forkøbet
  • ​Vi kan modernisere din facade og give dit hus et nyt look

​Krat & Krat er en professionel murervirksomhed med beliggenhed i Kolding og opland. Vi har stor erfaring med facaderenovering, der næsten kan få din bolig til at fremstå som ny.

Vi tilbyder også løsninger til nybyg, selvom det ikke er vores primære arbejdsopgave. Med os på opgaven får du en dygtig og detaljeorienterede håndværker, der altid overholder aftaler og priser.

Kontakt os for et tilbud på facaderenovering

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 10 47 47 eller sende os en e-mail på kratogkrat@mail.tele.dk, hvis du har spørgsmål til en facaderenovering eller ønsker et uforpligtende tilbud.​

få et godt og uforpligtendetilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 1 uge.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Krat & Krat er vi et kvalitetsorienteret firma med stolthed i vores håndværk. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

KRAT & KRAT

Man - Søn: 24 timers service