Medlem af

​Dansk Byggeri

​Fokus på

​det gode håndværk

Kvalitetsbevidst

​arbejde

Renovering af badeværelse udføres i høj kvalitet

Drømmer du om at få et nyt badeværelse, der lever op til alle dine krav og ønsker om funktionalitet, velvære og design? Så står vi hos Krat & Krat klar til at forvandle dit gamle badeværelse til et nyt, så det opfylder alle dine ønsker og behov.

Vi er et alsidigt murerfirma med mange års erfaring, når det kommer til renovering af badeværelse. Vi løser opgaver for både private boligejere og erhvervskunder i blandt andet Kolding, Fredericia, Middelfart og andre omkringliggende områder.

Vi kan løse alle opgaver i forbindelse med din badeværelsesrenovering

Hos Krat & Krat arbejder vi med alt, der har med murerarbejde at gøre. Det dækker blandt andet over:

  • ​Støbning
  • ​Ophugning
  • ​Flisearbejde
  • ​Klinkeopsætning
  • ​Vådrumsisolering

Vi har i løbet af årene prøvet kræfter med en lang række af forskellige typer opgaver i forbindelse med renovering af badeværelse, og vi kommer derfor også gerne med unikke løsningsforslag, så du kan få lige netop det badeværelse, som du drømmer om.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi udfører altid kvalitetsbevidst arbejde med fokus på det gode håndværk. Vi ser ikke kun det store billede – vi har også en udpræget sans for detaljerne. Derfor er du altid garanteret et flot og holdbart resultat, når du lader os stå for din badeværelsesrenovering eller dit øvrige murerarbejde.

Samtidig er det vigtigt for os at have en god dialog med dig undervejs i hele processen, så vi har mulighed for at justere ind undervejs, hvis du skulle ombestemme dig i forhold til nogle af de valg, du på forhånd har truffet. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører, og det gælder i særdeleshed, når badeværelset skal renoveres, fordi vi ved, at det er en omfattende opgave, hvor stort set alle vores kunder har en holdning til, hvordan det færdige resultat skal se ud.

Vi har desuden tætte relationer til vores forskellige leverandører, som sikrer, at vi altid får leveret materialer i højeste kvalitet.

Få rådgivning og vejledning omkring valg af materialer

Når et badeværelse skal bygges om eller renoveres, opstår der rigtig mange spørgsmål, som der skal tages stilling til. Det kan f.eks. være, hvilke fliser eller klinker der skal sættes op, hvis det vel og mærke overhovedet er den rette løsning for dig. Det kan også være i forhold til, hvilken type toilet og armaturer der skal installeres, eller det kan være i forhold til, hvilken type badeværelsesmøbel der skal rumme håndvask og alle de remedier, der bruges på badeværelset.

Nogle foretrækker et nyt bad i en brusekabine, mens andre drømmer om en badeafdeling, der emmer af luksus og velvære i form af et stort badekar. Vi har i årenes løb set mange eksempler på, at indretning af et badeværelse er meget individuelt alt afhængigt af personlig smag, boligens øvrige indretningsstil og behovene til funktionalitet. 

Vi har mange års erfaring at trække på, og vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan det færdige resultat kan komme til at se ud. Der er rigtig mange forskellige typer materialer og løsninger at vælge imellem, når badeværelset skal renoveres og sættes i stand, og derfor står vi til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan få den helt rigtige løsning for dig og din bolig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Netop fordi der er rigtig mange forskellige materialer og mulige løsninger at vælge imellem, så er det meget individuelt, hvor meget en renovering af badeværelse koster. Den endelige pris afhænger blandt andet af, om der er tale om en stor eller en lille renovering og istandsættelse, og om du vælger en billig eller en mere eksklusiv og luksuriøs løsning, når det kommer til materialerne. Derudover afhænger vores priser også af, om vi i forbindelse med renoveringen skal flytte installationer eller ej.

Der er for eksempel meget stor prisforskel på, om du kun skal have udskiftet dine fliser eller klinker i dit nuværende badeværelse, eller om badeværelset skal igennem en totalrenovering, hvor alle elementer skal udskiftes og eventuelt flyttes.

Kontakt os og hør mere om mulighederne eller få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke løsninger der er mulige i forhold til lige netop dit nuværende badeværelse og dine drømme for renoveringen, eller har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til valg af materialer? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning.

Vi kommer også gerne ud forbi dig til en uforpligtende besigtigelse af dit nuværende badeværelse og en snak med dig omkring dine drømme og forventninger til det nye badeværelse. På baggrund af besigtigelsen og vores snak udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på den løsning, vi er kommet frem til, som matcher dine ønsker og dit budget. På den måde ved du på forhånd, hvor meget din renovering af badeværelse kommer til at koste dig.

Har du behov for at komme i kontakt med os, kan du med fordel ringe til os på telefon 20 10 47 57. Alternativt kan du dog også altid skrive til vores e-mail kratogkrat@mail.tele.dk eller udfylde vores kontaktformular i højre side, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

få et godt og uforpligtendetilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 1 uge.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Krat & Krat er vi et kvalitetsorienteret firma med stolthed i vores håndværk. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

KRAT & KRAT

Man - Søn: 24 timers service